Naši partneri

 • MHKMEDIKAL Tekstil

  MHK MEDIKAL TEKSTIL je kompanija koja se bavi proizvodnjom hirurških prekrivki, mantila i zaštitne opreme kao i kompletnih setova medicinskog potrošnog materijala potrebnog u operacionim salama. MHK MEDIKAL TEKSTIL ima pogon od 8000 metara kvadratnih koji je certificiran prema ISO, CE i SGH standardima. Zahvaljujući proizvodnoj liniji i strojevima najnovije tehnologije MHK MEDIKAL TEKSTIL ima najveći proizvodni kapacitet u odnosu na ostale Turske proizvođače.

  Više informacija o kompaniji MHKMEDICAL

 • MagVenture

  Mag Venture je kompanija iz Danske, sa sedištem u Farunu, koja se od 1992. godine bavi dizajnom i proizvodnjom transkranijalnih magnetnih stimulatora (TMS), uređaja koji dejstvom magnetnog polja indukuju promene u aktivnosti neurona. Svetski lider na ovom polju, od 2011. godine poseduju CE odobrenje za lečenje depresije, a od 2015. godine i odobrenje od strane FDA za lečenje velikog depresivnog poremećaja (MDD).

  Više informacija o kompaniji MagVenture

 • PURPLE surgical

  Purple Surgical Ltd je kompanija iz Velike Britanje sa sjedištem u Londonu koja se bavi dizajniranjem i proizvodnjom hirurških staplera, laparoskopskih instrumenata, sistema za irigaciju i sukciju kao i brojnih drugih proizvoda potrebnih u modernim operacionim salama. Kao jedna od najstarijih britanskih firmi u ovoj industriji Purple Surgical je lider u domenu kvaliteta, inovativnosti i sigurnosti za pacijente i medicinsko osoblje.


  Više informacija o kompaniji PURPLE surgical

 • ANGIOLOGICA

  Angiologica je italijanska kompanija osnovana 1988. godine koja se bavi istraživanjem, dizajnom i proizvodnjom hirurških proteza za tretiranje hernie, inkontinencije u ginekologiji i u druge svrhe. Zahvaljujući ulaganju u istraživanje i razvoj Angilogica je postala jedna od vodećih evropskih kompanija u polju proizvodnje hirurških mrežica od polipropilena i poliestera.
  Više informacija o kompaniji ANGIOLOGICA

 • FotoFinder Systems GmbH

  FotoFinder System GmbH je osnovan 1991. godine. Bavarska porodična kompanija je pionir i globalni proizviđač medicinske opreme za vizualizaciju. Kompanija je fokusirama na proizvodnju i prodaju sistema za digitalnu dermatoskopiju, mapiranje tijela i estetiku, te je prisutan na različitim tržištima širom svijeta. FotoFinder je napravio prekretnicu u dijagnostifikovanju karcioma kože, što je već postalo industrijski standard. Korporativna misija je prikazati kožu u što boljoj slici sa visokim performansama, a uz pomoć „state of the art" tehnologije sa softverom, hardverom i kamerom.  Više informacija o kompaniji FOTOFINDER

 • Biomet

  Biomet portfolio proizvoda obuhvata rekonstruktivne proizvode, uključujući i ortopedske implantate, koštani cement i pribor, autologne terapije i rekonstruktivne zubne implantate; proizvode za fiksiranje, uključujući i stimulator rasta kostiju, unutrašnje i spoljašnje ortopedske uređaje za fiksiranje, proizvode za kičmu, i druge proizvoda kao što su artroskopski proizvodi. Sa sedištem u Varšavi, Indijana, Biomet i njegove podružnice trenutno distribuiraju proizvode u oko 90 zemalja.


  Više informacija o kompaniji BIOMET

 • Lenstec

  Lenstec je korporacija koja se nalazi na Floridi i koja globalno uslužuje tržište oftamološke hirurgije sa proizvodima trenutno plasiranim u više od 60 zemalja. Lenstec dizajniraja, proizvodi i distribuira široku paletu intraokularnih sočiva (IOL) i injekcionih sistema, te ima izgrađenu reputaciju za brzi razvoj prototipa i visko kvalitetnu/ekonomičnu proizvodnju.

  Osnovan 1993. godine, Lenstec trenutno posjeduje poslovne prostore na Floridi i u Ujedinjenom Kraljevstvu, te 30000 m2 proizvodnog prostora na Barbadosu dizajniranog kako bi se postigli svi standardi u oblasti medicinskih sredstva.

  Više informacija o kompaniji LENSTEC

 • MicroAire

  MicroAire je vodeći dizajner, proizvođač i distributer elektro – hirurških instrumenata, lociran u prelijepoj Charlottesville Virginia. Forusirani na kupce i vođeni željom za uspjehom, oni su tim koji je posvećen unapređenju kvaliteta života.

  MicroAire PAL ® LipoSculptor ™ je jedini patentirani uređaj za liposukciju koji koristi pokretno kretanje (umesto rotirajuće) kako bi se olakšalo kretanje kanile u tkivu. Ova inovacija smanjuje količinu manuelne sile i fizičkog napora potrebnog za obavljanje liposukcije, naročito u područjima fibroznog tkiva. Rezultat je više nego dobro iskustvo i za hirurga i za pacijenta.

  Više informacija o kompaniji MICROAIRE

 • MDD sp. z o.o.

  MDD sp. z o.o. je proizvođač resorptivnih hemostatika i distributer naprednih hemostatika.

  Njihov prioritetni cilj je obezbjediti kupce sa sredstvima koja ispunjavaju "state of the art" globalne tehnološke standarde i standarde kvaliteta.

  Za MDD sp. z o.o. uspjeh je satisfakcija njihovih kupaca.

  Više informacija o kompaniji MDD sp. z o.o.

 • KAI grupacija

  KAI grupacija obezbjeđuje više od 10000 proizvoda širom svijeta u kategorijama medicinskog materijala, profesionalonog pribora za jelo i alata za rezanje. KAI korporativna filozofija je “obezbjeđenje kvalitetnih proizvoda za šire ciljne grupe”. Zasnovano na ovoj filozofiji, imaju zajednički skup vrijednosti, koji zidaju u svaki pojedinačni proizvod kroz stotinu godina njihove istorije.

  Više informacija o kompaniji KAI GROUP

 • DOGSAN Surgical Sutures

  Dogsan surgical sutures je kompanija koja se bavi proizvodnjom hirurških konaca od 1950. godine. Osnovana je u Turskoj sa sjedištem u Istanbulu i proizvodnim postorojenjima u Bursi i Ankari. Kompanija posjeduje vrhunske Sertifikate o kvalitetu kako prema evropskim tako i prema američkim standardima što joj je omogućilo da izvozi svoje proizvode u više od 40 zemalja Zapadne Evrope preko Bliskog Istoka do Centralne Azije. Vrhunski razvijena paleta proizvoda omogućila je Dogsanu da se kao kompanija dobro pozicionira na konkurentnom evropskom tržištu hirurških konaca.
  Više informacija o kompaniji DOGSAN

2013 © Copyright Adrialine d.o.o. Sva prava zadržana.